موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است

قانون تخصیص قیر رایگان به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد

رئیس جمهور قانون اختصاص قیر رایگان به دستگاه های اجرایی را برای اجرا به وزارت نفت و سازمان برنامه وبودجه کشور ابلاغ کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 04
کد خبر: ۲۶۹۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن روحانی رئیس جمهور قانون اصلاح بند (ه) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور با موضوع اختصاص قیر رایگان به دستگاه های اجرایی را برای اجرا به وزارت نفت و سازمان برنامه وبودجه کشور ابلاغ کرد.

 

بر اساس این قانون، شرکت ملی نفت ایران مکلف است مبلغ ۶۰ هزار میلیارد ریال از منابع دریافتی بابت خوراک مایع تحویلی به پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌ها به صورت ماهانه به حسابی که نزد خزانه‌داری کل کشور افتتاح می‌شود، واریز کند.

 

سازمان برنامه و بودجه کشور نیز موظف است ۱۰۰ درصد مبالغ واریزی را به صورت ماهانه به دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط در سقف سهمیه‌های تعیین شده برای خرید قیر مصرفی و پرداخت هزینه‌های اجرای آسفالت اختصاص دهد.

 

هم‌چنین خزانه‌داری کل کشور مکلف است مبلغ واریزی شرکت ملی نفت ایران به حساب مربوطه را به صورت کامل براساس درصدهای مشخص شده به حساب دستگاه‌های اجرایی مربوط، واریز و با شرکت مذکور در پایان سال، تسویه حساب کند.

 

تأمین قیر موضوع بند (ه) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور نسبت به سایر نیازها در اولویت است و دستگاه های  اجرایی ذی‌ربط مکلفند ترتیبی اتخاذ کنند که قیر مورد نیاز سایر امور پس از تأمین قیر موضوع این بند، تحویل آن ها شود.

 

گفتنی است، این قانون که با عنوان «استفساریه بند (ه) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور» در دولت مصوب شد، در جلسه ۲۱ مهر ۱۳۹۸ مجلس شورای اسلامی، تصویب و در تاریخ یکم آبان به تأیید شورای نگهبان رسید.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار